Huurincasso

Beveiliging

Wij hebben voor uw privacy en beveiliging de volgende maatregelen genomen:

  1. De huur wordt gestort op rekening van de Stichting Derdengelden HuurAccept. Deze stichting heeft een onafhankelijk bestuur.
  2. HuurAccept werkt met een software systeem waarin de data is ondergebracht in een ISAE 3402 Type II gecertificeerde omgeving. Hiermee kunnen we op ieder moment betalingen traceren vanaf het moment van binnenkomst tot aan de uitbetaling.

Uw belang

Heeft mijn huurder al zijn huur betaald?

Zodra wij de huur hebben ontvangen, storten we deze direct door. Zo hoeft u nooit lang te wachten. De overeengekomen vergoeding (18 euro per maand per object incl. 21% btw) houden wij in bij de doorstorting van de huur.

Uiteraard houden wij u op de hoogte van de status van de huurbetalingen. Mocht u huurder een betalingsregeling willen treffen of moeten wij uiteindelijk het dossier uit handen geven aan een gerechtsdeurwaarder bent u er altijd van op de hoogte.

Huurachterstand voorkomen

De maandelijkse huur is voor deze huishoudens veruit de hoogste kostenpost. Een maand de huurbetaling overslaan is dus aanlokkelijk.

Met HuurIncasso van Rentmeester Incasso verzorgen we maandelijks het incasseren en doorstorten van de huur. Huurders worden direct geïnformeerd over (dreigende) achterstanden en worden verleid tot het doen van betalingen. Hierbij maken wij gebruik van verschillende communicatietechnieken waarin respect voor de huurder centraal staat. Samen zoeken we naar oplossingen waarbij we het doel, het betalen van de huur, niet uit het oog verliezen.

Doordat we continu het betaalbedrag van huurders monitoren, hebben we inzicht in welk type klanten een verhoogd risico loopt op betalingsachterstanden. We spelen hier dus preventief op in.

Verder ontzorgen wij u van het incassotraject bij uitblijven betalingen en de eventuele juridische procedure inclusief dagvaarding, vonnis en executie.

Voor slechts € 18,- incl 21% btw per maand verzorgen wij uw maandelijkse huurincasso.